Bussar

Bussmeny Växbo Krog

Meny 1
Kökets pannbiff
Av vår egenmalda och lokala färs lagar vi denna klassiska rätt. Till pannbiffen serveras stekt lök, rörda lingon, gröna ärtor, tillhörande skysås och nypotatis,

Meny 2
Ugnsbakad torskrygg
Vi tillagar färsk MSC-märkt torsk försiktigt och serverar den med kokta morötter, pressgurka, pepparrot, kapris, dillsmör och kokt småpotatis.

Meny 3
Halstrad Lenningekyckling
Denna lokala råvara håller hög kvalitet. Vi marinerar lårfilén och serverar den med lättrökt gräddig vitkål och rostade rödbetor. Tillhörande skysås och timjanrostad småpotatis.

Till maten serveras hårt tunnbröd och mjukt bröd med smör samt smaksatt/kolsyrat vatten. Lunchen avslutas med KRAV-kaffe med påtår från Lindvalls som serveras från buffé samt kaka från Arbrå ångbageri. Detta ingår i lunchpriset.

155 kr/person
Vid sällskap under 30 personer kostar menyn 175 kr. Busschaufför och 1 reseledare debiteras ej. Vi önskar att alla i gruppen äter av samma maträtt eller väljer som mest två av alternativen.

Bussmeny Växbo Bageri

Meny 1 (-55 kr/person)
Lenas Mariannekaka.
En nybakad mjuk kaka som passar bra som eftermiddagsfika.

Meny 2 (-75 kr/person)
Ostkaka från Sörhåga med grädde och rårörda bär. Ett lite mastigare fikaalternativ med en lokal produkt av hög kvalitet.

Meny 3 (85 kr/person)
Bageriets smörgås av vårt egna nybakade bröd.
På smörgåsen lägger vi sallad, Jarseost, tomat och gurka. Har ni önskemål om annat pålägg så ordnar vi givetvis det. Passar bra som förmiddagsfika.

Till alla menyer ingår KRAV-kaffe med påtår från Lindvalls kaffe. Busschaufför och 1 reseledare debiteras ej.

För bokning och frågor angående maten/fika ring Växbo Krog på telefon 0278 666 185 mån-fre 10-16 eller mejla oss på info@vaxbokrog.se
Varmt välkomna till Växbo Kvarn och vår krog och bageri.