Bussar

Bussmeny Växbo Krog 2018

Meny 1
Kökets pannbiff
Av färs från Tillmans i Bollnäs lagar vi denna klassiska rätt. Till pannbiffen serveras stekt lök, rörda lingon, gröna ärtor, tillhörande skysås och småpotatis.

Meny 2
Ugnsbakad färsk laxfilè
Vi tillagar fisken försiktigt och serverar den med kokta morötter, inlagd gurka/fänkål, skummig skaldjurssås och småpotatis.

Meny 3
Halstrad Lenningekyckling
Vi marinerar lårfilèn och serverar den med lättrökt gräddig spetskål, rostade rödbetor. Tillhörande skysås och småpotatis.

Till maten serveras hårt tunnbröd och mjukt bröd med smör samt smaksatt/kolsyrat vatten. Lunchen avslutas med kaffe från Lindvalls samt kökets chokladtryffel.

165 kr/person
Vid sällskap under 30 personer kostar menyn 175 kr. Busschaufför och 1 reseledare debiteras ej.

För bokning och frågor angående fika ring Växbo Krog på telefon 0278-666185 eller mejla oss på info@vaxbokrog.se

Bussmeny Växbo Bageri 2018

Meny 1/ -55 kr/person
En nybakad mjuk kaka som passar bra som eftermiddagsfika.

Meny 2/ -75 kr/person
Ostkaka från Sörhåga med grädde och rårörda bär. Ett lite mastigare fikaalternativ med en lokal produkt av hög kvalitet.

Meny 3/ 85 kr/person
Bageriets smörgås av vårt egna nybakade bröd. På smörgåsen lägger vi sallad, Jarseost, tomat och gurka. Har ni önskemål om annat pålägg så ordnar vi givetvis det. Passar bra som förmiddagsfika.

Till alla menyer ingår kaffe med påtår från Lindvalls. Busschaufför och 1 reseledare debiteras ej. För bokning och frågor angående fika ring Växbo Krog på telefon 0278-666185 eller mejla oss på info@vaxbokrog.se