Jubileumskonserter

För att fira vårt 10 års jubileum bjuder vi på två sprakande sommarkonserter. Innan konserterna serverar Växbo Krog en speciell jubileumsmeny. Konserten börjar kl 19.30 från scenen på området. Konserten är gratis och alla butikerna har kvällsöppet på området. Vill ni vara säker på att få en sittplats, fast vi har bänkar, ta med er egen stol.

I SOMMARTID
Utvalda favoriter med Mathias Holmgren och Jessica Andersson.

Två av Sveriges mjukaste röster möttes första gången under 2016 och det blev inledningen på ett nytt och spännande samarbete. Under 2017 ger de sig ut på en sommarturné tillsammans med en pianist. Konserten I SOMMARTID bjuder publiken på personligt utvalda favoriter med en repertoar som sträcker sig från Maritza Horn, Kent och Lars Winnerbäck till Laleh samt eget material. Med låtar som värmer och berör ger de lyssnarna en känsla som bevarar sommarvärmen långt in på hösten. Konserten är ca en och en halv timme lång.

Datum:

Jul
25
Jubileumsmiddag
JUBILEUMSMIDDAG FÖRE KONSERTEN ”I SOMMARTID” Vi serverar under kvällen enbart en speciellt komponerad jubileumsmeny. Bordsbokning rekommenderas.