Meny

Förrätter


Råbiff
125 kr
Vi grovmaler biff från Hälsingestintan och smaksätter den med Dijonsenap, salt och peppar. Till det serveras tryffelmajonnäs, rödlök, bondbönor, kapris, brioche samt rostade rödbetor.


Salmalax
130 kr
I ett litet norsk samhälle har man skapat världens bästa laxprodukt, Salmalaxen. Vi serverar den lättmarinerad med färsk pilgrimsmussla, sellericrème, ärtor och sesamsmör.


Fänkålssoppa
120 kr
Vi lagar en vegetarisk soppa av fänkål, tomat, vitt vin och grädde. Soppan smakas av med saffran och serveras med rostad rotselleri och Shiitakesvamp från Kiruna.


Huvudrätter


Rödtunga
265 kr
Denna MSC märkta kvalitetfisk paneras och steks krispig. Till det kommer, rostad gurka & fänkål, granatäpple, ragu och skummig reduktion av pilgrimsmussla och färska räkor samt en len citronpotatis.

Lammfilé 275 kr
KRAV kött från Melins i Bredbyn steks rosa. Till köttet serveras böncremè med tryffel, syltade aprikoser, vitlökssky samt en potpurri av potatis, lök och äpple.

Oxfilé 285 kr
Vi helsteker köttet och serverar det rosa med lättrökt spetskål, grädde och Västerbottensost. Tillbehör: märgsky, bondbönor och Pommes Anna.


Spelltotto
255 kr
Vegetarisk risotto av KRAV Spelt från Warbrå kvarn. Denna smaksätts med tryffel, ärtor och Västerbottensost och serveras med Lokal Hallåmiost från Järvsö, Shiitakesvamp från Kiruna, rostade kärnor och bondbönor.

Efterrätter


Glass och sorbet
120 kr
Vår egen glass och sorbet! Tre sorters glass och en sorbet samsas med olika tillbehör på vår buffé där du äter hur mycket du vill.


Ostpalett
130 kr
Lokala, franska och italienskaostar av olika karaktär och styrka. Vi serverar dessa med kökets marmelad och bröd från skafferiet.

Ni äter valfri för/-varmrätt med glass och sorbet till efterrätt för 440 kr


Något mindre till kaffet


Chokladtryfflar
55 kr
Två olika smaker till kaffet.

Glass & sorbet 50 kr
Två kulor av glass och sorbet från vår buffé.


Till barnen


Ekologiska pannkakor

Med sylt och vispad grädde.

Kökets lasagne av köttfärs från Tillmans
Med rårivna morötter, vitkålssallad och ketschup .

Glassbuffé
Med vår egen glass och sorbet samt tillbehör.

Alla barn upp till 15 år betalar 8 kr/- år för huvudrätterna inkl glassbuffén. Från 16 år kostar huvudrätterna 125 kr och glassbuffén 120 kr.