Konferens


Boka er konferens eller möte i en kulturminnesmärkt lokal. Att konferera vid Växbo Kvarn är inspirerande, avslappnande och rofyllt. På vår övervåning i den timrade mjölnarbostaden ligger vårt konferensrum som rymmer ca 25 personer. Vi har även två mindre grupprum som rymmer 20 och 10 personer. Konferensrummet är utrustat med projektor, filmduk, whiteboardtavla, block, pennor, kolsyrat vatten, frukt och godis som ingår i lokalhyran. Trådlös internetanslutning finns i alla rum.

Pris för konferensrummet inkl moms:
Halvdag 1300 kr
Heldag 1900 kr

Till bokningen

Halvdag:
Förmiddagsfika med kaffe, te och matig smörgås. Lunch med vällagad husmanskost, bröd och smör, smaksatt och kolsyrat vatten och kaffe med kaka. Hela paketet kostar 295 kr per person inkl moms. Om ni önskar kan dagen avslutas med en middag.

Heldag:
Förmiddagsfika med kaffe, te och matig smörgås. Lunch med vällagad husmanskost, bröd och smör, smaksatt och kolsyrat vatten och kaffe med kaka. Eftermiddagsfika med kaffe, te och kökets tårta med tillbehör. Hela paketet kostar 380 kr per person inkl moms. Om ni önskar kan dagen avslutas med en middag.