Övernattning


Husbil/Husvagn
NYHET!

På vår stora parkering finns nu 6 platser med eluttag för husbilar och husvagnar. Vi har förbättrat läget genom att flytta dessa platser till den nedre delen av parkeringen med utsikt över åkrarna.

Dessa nya platser kan hyras över natten och då ingår fri el från stolpe samt tillgång till dusch och toalettbyggnad. Kostnad 175 kr/ekipage. Betalning av ställplats och ev förtäring betalas i restaurangen.

Om lunch eller middag önskas kan det bokas och serveras på Växbo Krog, se meny. Vi erbjuder även take away av hela menyn med 20 % rabatt.

Om frukost önskas så måste den förbeställas. Frukosten kostar 125 kr/person inkl moms och serveras i Växbo Bageri mellan 8.30-09.30.

Utlämning av nyckel (Incheckning) kan göras från kl 15.00 och inlämning av nyckel (utcheckning) görs senast kl 12.00 dagen därpå.

Här kommer du till bokningen, frukost kan enbart bokas via mejl, telefon eller på plats hos oss.

Rummet
Vi erbjuder övernattning vid kulturminnesmärkta Växbo Kvarn. Stilen är genuin och lantlig och rummet är utrustat med dubbelsäng, bäddsoffa med två bäddar, matbord med stolar, TV med ett litet utbud av kanaler, handfat och tillgång till toalett och dusch som finns i en separat byggnad.

1400 kr för 1-2 personer. För eventuell 3:e och 4:e person tillkommer 300 kr per person. Priserna gäller för en natt och betalning av rummet och ev förtäring görs i restaurangen. Rummet bokas genom Växbo Krog 0278 666185 eller via mejl info@vaxbokrog.se.

Incheckning kan göras från kl 16.00 och utcheckning görs senast kl 12.00 dagen därpå./span>

Om middag önskas kan det bokas och serveras på Växbo Krog, se meny, Vi erbjuder även take away av hela menyn med 20 % rabatt.

Om frukost önskas så måste den förbeställas. Frukosten kostar 125 kr/person inkl moms och serveras i Växbo Bageri mellan 8.30-9.30.

Här kommer du till bokningen, rummet kan endast bokas via mejl eller telefon.